Любимата на културиста от "Фермата“ - Тихомир-Мелиса, за пореден път

...
Любимата на културиста от "Фермата“ - Тихомир-Мелиса, за пореден път
Коментари Харесай

Транссексуалната Емили се закани, че ще замени скутера с мотор

Любимата на културиста от "Фермата “ - Тихомир-Мелиса, за следващ път предизвика с държанието си на пътя.

Емили Йорданова, която е родена като момче, само че е минала през хормонална терапия, с цел да се трансформира в жена, се закани, че ще размени обичания си скутер, с който хвърча с над 100 км/ч по Околовръстното шосе и автомагистрала "Хемус “, с мотор.

Този път нахаканото блонди от Плевен фучала със същата гневна скорост с тротинетката си по автомагистрала "Тракия “, написа "България Днес ".

"Има доста по-опасни хора от мен на пътя. Как да карам с 25 км/ч, да се пребия ли желаят? “, разгневи се Емили, откакто ѝ се наложи да заплати тлъстата санкция от 200 лв., наложена ѝ от Пътна полиция. Тя трябваше за следващ път да дава пояснения пред КАТ, откакто от институцията се самосезирали и я привикали.

По думите ѝ в техническите параметри на общия им с Тихомир скутер било записано, че подвига над 120 км/ч, по тази причина няма логичност тя да го кара с 20.

На излизане устатата транссексуална Емили заплашила, че щом я тормозят, ще тръгне пеш по автомагистралите или ще си вземе мотор.

Тихомир е безусловно склонен с половинката си и я поддържа на 100%.

Междувременно Емили избухна с травматично самопризнание от близкото минало, обвързвано със полово принуждение, осъществено над нея от жена, научаваме от "Марица ".

"Бях се схванала да се срещна с една едра жена, лесбийка, тя ме закара с колата си от Ботевград в Правец. Случката е травматична, само че не чак толкоз, тъй като в случай че ме изнасили мъж, ще е доста по-травмиращо и ще се съдим. Ако ме изнасили жена, това не е тъкмо обезчестяване, олекотено е, тъй като аз изпадам в пристрастености, стартирам да се любя с тях, натискаме се, целуваме се, възбуждаме се, само че аз не съм желала да извърши съвкупление с мен, тъй като се уплаших от размера на пенис колана ѝ. Опитах се да се дръпна, само че тя беше много по-силна от мен и надви ", изповядва се Емили.

"Полупростила съм ѝ. Харесаха ми пристрастеностите, които изживях с нея. Като цяло не се веселя, че ме е изнасилила жена, малко се срамя. Травма нямам. Но пък е неприятно това да се случи на човек ", отбелязва още тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР