Любимата на Денис Теофиков - Алекса, загърби траура. Малко повече

...
Любимата на Денис Теофиков - Алекса, загърби траура. Малко повече
Коментари Харесай

Любимата на Денис Теофиков загърби траура, хукна по дискотеките

Любимата на Денис Теофиков - Алекса, загърби траура. Малко повече от 100 дни след кончината на младия реализатор силиконката хукна по нощните заведения.

Тъмнокосата гримьорка се забавлява до ранни зори в чалготека, където изява имат братовчед й Антонио и друга младата звезда в попфолка Еви Аспарухов.

Алекса бе на първия ред на купона и се забавлява на макс, разкриват участвали на събитието, състояло се в столичен клуб. Това е първо посещаване за силиконката в дискотека, откогато Денис си отиде от този свят. Доскоро тя не върви по всемирски изяви. Ала, наподобява, към този момент е подготвена да си върне нормалния си метод на живот.

Изкусителката мята салфетки, пее и подвига тостове, като по всичко наподобява, че сложните дни към този момент са зад тила й.

Алекса бе изпаднала в тежка меланхолия след гибелта на Теофиков. Младият реализатор умря в края на октомври след рухване от 7-ия етаж на постройка.

Алекса показваше единствено тъга и непрекъснато се изяснява в обич на към този момент починалия й обичан в медиите.

Алекса сподели обилните си форми в обществената мрежа преди време. Гримьорката разгласява апетитни снимки, които накараха почитателите на Денис Теофиков да я нападат остро. На фотосите мацката е изкарала на показ големия си бюст, който е затулен единствено с дългата й коса.

" Май го не помни ", гласят огромна част от мненията.

Всъщност гримьорката сподели задоволително дълго, че държи на умрелия Теофиков. " Алекса не може да влезе в манастир и да скърби цялостен живот. Тя доста тъгува за Денис, само че няма по какъв начин да се откаже от живота " - разясняват близки на обилната кокона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР