Любимата храна на принц Джордж е италианска основна храна, обичана

...
Любимата храна на принц Джордж е италианска основна храна, обичана
Коментари Харесай

Любимата храна на принц Джордж разпалва сладкото хоби на кралското семейство с Кейт и Шарлот

Любимата храна на принц Джордж е италианска съществена храна, обичана от масите - и даже провокира сладко занимание на кралското семейство с Кейт и Шарлот.

Знаменитият готвач Алдо Зили разкри, че младият принц доста си пада по средиземноморската класика - спагети карбонара. Роденият в Италия 68-годишен готвач от Съри е дипломат на благотворителната организация за бездомни младежи Centrepoint, където имаше няколко конфликта с 41-годишния принц Уилям, който е патрон на организацията.

Говорейки на Femail Алдо описа по какъв начин диалозите му с херцога на Кеймбридж през годините са му разрешили да научи повече за тримата млади кралски особи - принцеса Шарлот, 8, принц Луи, 5, и 10-годишният принц Джордж. Алдо сподели, че Уилям приказва оживено за децата си и в един миг разкри обичаното ядене на принц Джордж.

Той сподели: „ [Уилям] е необикновен – очаквам позвъняването, тъй като явно обичаното на дребното му момче е спагетите carbonara, тъй че очаквам позвъняването, с цел да отида и да му го сготвя....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР