Любимата актриса от сериала Откраднат живот Диана Димитрова превъзмогна травмите

...
Любимата актриса от сериала Откраднат живот Диана Димитрова превъзмогна травмите
Коментари Харесай

Любима актриса от Откраднат живот разкри звезда насилник. Ще го заковат ли?

Любимата актриса от сериала „ Откраднат живот ” Диана Димитрова превъзмогна контузиите си, бръкна надълбоко в тайните на гилдията и извади нескрито брутално принуждение над нея, осъществено от звезда.  Мрежата втори ден ври измежду разтърсващата й изповед и покъртителните фотоси, които тя пусна.

„ Този “някой ” може да тормози други. Затова си коства храбростта да бъде назван. До теб ще застанем хиляди дами и мъже “, приканва актрисата музикалната продуцентка Станислава Армутлиева. Тя настоя Димитрова да назове името на насилника.
-->
Още десетки дами насочат апели и молби към Димитрова да каже името на насилника и да го срине дефинитивно. Има и апели да подаде формален сигнал до органите на реда.

Диана Димитрова написа във фейсбук, че е считала случая за пропуснат, а фотосите от него в остарелия й преносим компютър за изтрите. Но се оказало, че не е по този начин. Преценила, че е време да опише какво се е случило преди 5 години, само че не посочва името на насилника си. Става ясно обаче, че е прочут и авторитетен.

Ето покъртителната изповед на Диана Димитрова:

5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми.

Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди.

Защо избрах това?

Защото живеем в България. Бях господин Никой, а медиите господин Никой, щяха да го смачкат, в случай че подаде тъжба против толкоз мощен престиж. Това означаваше да си подпиша присъдата авансово.

За мен, през днешния ден беше извънредно мъчно да напиша тази обява. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.

Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове.

Искам единствено да ви кажа, да не допускате моята неточност. Мълчанието не е решение.

2020 година ме потърси режисьорът Сергей Железко дружно с Олга Минева. Разбира се, не знаеха нищо за моята ``случка``. Създадохме Ранобудна: Пробуждане, международно известната група Son Lux ни преотстъпи правата за музиката. За премиите и отзвука отвън България няма да приказвам. А акцията съзнателно пропуща физическите последици.

Днес се молих, фотосите да са изтрити от остарелия ми преносим компютър и бях уверена, че са, само че ги видях...

Ако желая да съм част от смяната, следва да съм откровена и смела, нали?   </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР