Любима ни е тази комбинация, а сега сякаш още повече.

...
Любима ни е тази комбинация, а сега сякаш още повече.
Коментари Харесай

17 стайлинг идеи как да носим бяла риза с дънки

Любима ни е тази композиция, а в този момент като че ли още повече. Можем да я носим всеки ден и когато и да е – без значение дали сме напълно къщи, дали се постанова да излезем за малко, или да вървим в офиса. Защото, когато се съберат тези две, които всяко момиче би трябвало да има в дрешника си, знаем, че в никакъв случай не сме сбъркали в избора си на този тоалет.

И не, напълно не е отегчителен, а даже и в комбиниране с кецове, той наподобява елегантно и стилно. Често разнообразието се крие в небрежното разкопчаване на горните копчета, в нежно посочилото се рамо, в частичното пъхване в дънките и даже в закопчаването на гърба, изключително в случай че ризата е в своя типичен контур. Когато е oversize (или просто съзнателно сме си купили няколко размера по-голям модел от този, който носим), можем да я носим и разкопчава, а изпод да се демонстрира някакъв пай. Особено у дома това е извънредно комфортно.

Друг път разнообразието идва от детайлите при някои ризи – като нежни воали, панделки, фини прорези или набори. Онова, което сигурно дава спомагателен самостоятелен почерк на този типичен тоалет, са аксесоарите. Понякога нямаме никаква потребност от тях, изключително, само че е хубаво, когато някое тънко колие проблясва върху деколтето, макси обеци сред косите или дребен пъстър шал, който тази година открихме по какъв начин да носим по още един метод – като защитна маска.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР