Любена Петрова, бившата съпруга на изчезналия екс следовател Петьо Петров-Пепи

...
Любена Петрова, бившата съпруга на изчезналия екс следовател Петьо Петров-Пепи
Коментари Харесай

Любена на Еврото остава с полицейска охрана, има кой да и пренася мебелите

Любена Петрова, някогашната брачна половинка на изчезналия екс следовател Петьо Петров-Пепи Еврото, продължава да е с полицейска защита, научи Breaking.bg.

Днес вътрешният министър Калин Стоянов разгласи пред БНР, че поради абсурда със фотосите по какъв начин униформени служители на реда товарят мебелите на Любена в МОЛ, че броят на охраняваните от полицията лица е редуциран до трима души. Това е станало след разбор, осъществен дружно с прокуратурата, е решено броят на охраняваните да бъде понижен. Преди седмица и.д. основният прокурор Борислав Сарафов изиска информация от Министерство на вътрешните работи какъв е броят на охраняваните лица във връзка фотографията на Любена Петрова.

Според осведомени дамата е един от тримата охранявани лица, за които приказва министърът. Тя е защитавана от служители на реда от Столичната дирекция на вътрешните работи-СДВР. Това е станало с разпореждане на Софийска районна прокуратура. С него е предоставено на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи денонощна персонална физическа защита на някогашната брачна половинка на Петьо Петров. С какви претекстове и поради какви закани не излиза наяве. Другият охраняван от полицията е депутатът Радостин Василев-Руди Гела. За него също не е ясно от кого е застрашен, откакто в Софийска районна прокуратура бяха викани на разпит Кирил Петков и Асен Василев, само че Гела отхвърли те да са го заплашвали. Радостин Василев получи защита още вечерта преди скандалната си конференция, в която пусна записа от онлайн съвещанието на националния съвет на Политическа партия, с който взриви страната. Той се похвали, че му се е обадил шефът на ДАНС, който го уведомил, че има опасност против него и по тази причина ще го пази полиция. Не е ясно за какво униформени от Столична дирекция на вътрешните работи би трябвало да пазят Гела откакто той е народен представител и има  право на защита от НСО при закани.

 

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР