Лявата коалиция БСП за България ще е с номер 4

...
Лявата коалиция БСП за България ще е с номер 4
Коментари Харесай

ГЕРБ отива на изборите с номер 5, а БСП с 4

Лявата коалиция " Българска социалистическа партия за България " ще е с номер 4 в бюлетината, а " ГЕРБ-СДС " ще е с номер 5. Това отреди жребият, който бе изтеглен през днешния ден от членовете на Централната изборна комисия (ЦИК) за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Номер 8 пък се падна на " Изправи се! Мутри вън! "

Формацията на Слави Трифонов " ИТН " влиза в изборната конкуренцията с номер 22. " Демократична България " ще е с цифрата 23, а Движение за права и свободи със 7.

Под номер 15 ще се яви гражданската платформа на Васил Божков " Българско лято ", откакто на предишните избори взе участие с мандата на БНО.

Коалицията към Жан Виденов - " Ляв съюз за чиста и свята република ", която дебютира на този избор, ще е с номер 17 в бюлетината. Национално обединяване на десницата – " КОД ", Български земеделски народен съюз и БДФ на някогашния здравен министър Петър Москов е с номер 19.

" Пряка народна власт " получи цифрата 14.  На обединението " Българските патриоти " (ВМРО, Воля и НФСБ) се падна цифрата 16.

Националистите от " Възраждане " ще са с номер 11. " Партия на зелените " влизат в изборната конкуренция с номер 18. БНС " Нова народна власт “ ще е с номер 3 в бюлетината. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР