Лятото вече пристигна, а с него наближава и времето за

...
Лятото вече пристигна, а с него наближава и времето за
Коментари Харесай

Мобилните приложения, които ще ви поддържат във форма през лятото

Лятото към този момент дойде, а с него наближава и времето за плаж и море. Дори да не сте от тези, които се готвят да почиват край брега, несъмнено въпреки всичко ви се желае да излеждате добре в обичаните си сезонни облекла. Ако към момента не сте удовлетворени от своята фигура, времето да измененията това е СЕГА!

В новия си епизод каналът “Ctrl Minute Tech” на Vbox7 показва няколко приложения, които ви разрешават да влезете във форма .

Runtastic Results

Runtastic Results е приложение, което е изключително потребно за тези, които желаят да се във форма с извършения, без да напущат дома и без профилирана техника. Както в безплатните, по този начин и в премиум версиите на приложението се показват лицеви опори, извършения за разпъване, плочки и други действия.

 мобилни приложения спортуване iStock

Couch to 5K

Това приложение дава обещание радикална промяна: да ви измъкне от дивана и да ви приготви да тичате пет благи. Упражненията включват леки разходки и джогинг, не престават до 30 минути, с повторения три пъти седмично. С него е нужно да се посвещавате изцяло - то ви кара да станете обожател на фитнес дейностите последователно.
 image2_16x9.png С деца на море (версия с позитивен край) На фокус
Sworkit

Друго доста положително приложение, с извършения, фокусирани върху мощ, кардио, йога и стречинг. Персонализираните тренировки могат да продължат от 5 до 60 минути, според от интензивността и свободното време. Това приложение даже има версия за деца.

Fitness Buddy

Приложението Fitness Buddy разполага със стотици разнообразни извършения, илюстрирани със фотоси и видеоклипове. Потребителят може да възнамерява процедури за подготовка, като цялата му последователност досега се наблюдава за следващи дейности. Възможно е също да се избере действителен проект, създаден от специалисти.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР