Лятото в ефира на Нова тв започва с неразкрит криминален

...
Лятото в ефира на Нова тв започва с неразкрит криминален
Коментари Харесай

"Хавай 5-0" се завръща с нов сезон и легенда от оригиналната поредица от 70-те

Лятото в ефира на Нова тв стартира с неразкрит престъпен случай – за благополучие единствено на кино, и то на едно от най-екзотичните кътчета на света. В петък, 12 юли, хитовият " Хавай 5-0 " се завръща с  премиерен трети сезон и една същинска легенда от предишното. Актьорът  Едуард Аснър, звезда от истинския сериал от далечната 1968 година, се завръща на снимачната площадка след 36 години, в ролята на контрабандиста Огъст Марч – изверг, който най-верните почитатели на поредицата познават от самото й начало. Епизодите феновете могат да наблюдават всеки работен ден, тъкмо в 21.00 часа.

В фамилията на " Хавай 5-0 " през новия сезон има още нови попълнения, а феновете на един от най-успешните престъпни сериали в света няма да останат разочаровани. Майката на Макгарет – Дорис, която всички считат за мъртва, също разкрива облика си в новите епизоди, а в ролята ще се превъплъти носителката на Оскар Кристин Лати.

По следите на горещи случаи и закононарушения, с изключение на " Хавай 5-0 ", през идващите седмици ще се впусне и още един безукорен екип, този на Касъл и Бекет. На 8 юли феновете потегли третият сезон на „ Касъл ” с епизоди всеки работен ден от 22.30 часа. Какво ще се случи с връзките сред основните персонажи и има ли място за романтика в напрегнатите сюжети? Отговорите на тези въпроси ни чакат от идната седмица в  ефира на Нова тв.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР