Лятото си е тук, а дните до така чаканата лятна

...
Лятото си е тук, а дните до така чаканата лятна
Коментари Харесай

Как отслабват звездите? 7 диети на 7 световноизвестни мацки

Лятото си е тук, а дните до по този начин чаканата лятна отмора са преброени. За някои от нас обаче задача номер едно е да преборим няколко кг до сезона на банските. 

Затова през днешния ден ви представяме някои диети на тези, които най-добре знаят по какъв начин се смъкват бързо килограми - международните звезди!

1. Диетата на Гуинет Полтроу

Кралицата на здравословното хранене разкрива своята детокс стратегия, която практикува 2-3 пъти всяка година по 3 седмици. Тя е от 21 дни, в които изключва глутена, млечните артикули, яйцата, захарта, алкохола. Храни се със смутита от сурови зеленчуци главно.

2. Диетата на Бионсе 

22-дневното веган предизвикателство на Бионсе е методът, с който тя съумява да влиза бързо във форма. То е просто - отрязва изцяло всички артикули от скотски генезис.

3. Диетата на Ким Кардашиян

Риалити звездата е почитател на диетата на Аткинс. С нея тя съумява да смъква двуцифрени килограми за малко време. Там се хапват най-вече протеинови храни, богати на здравословни мазниин като авокадо, ядки, яйца. Въглехидратите са лимитирани до минимума.

4. Диетата на Виктория Бекъм

Това е известната алкална диета, в която се одобряват храни с pH равнища сред 7,35 и 7,45. Това са най-вече плодове, зеленчуци, ядки и бобови култури. 

5. Диетата на Анджелина Джоли

Тя е почитател на супер храните и киноата, чиата и спелтата са част от всекидевното ѝ меню.

6. Диетата на Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж е последовател на диетата на Пиер Дюкан. Режимът е доста известен и у нас, въпреки че има разностранни отзиви за нея. В нея се ядат богати на протеини храни, като режимът е разграничен на няколко етапи.

7. Диетата на Меган Фокс

Диетата е от 5 седмичен проект, като всеки ден се употребяват по 5 ястия, формирани от 5 продукта. Те са богати на протеини, мудни въглехидрати и здравословни мазнини. Позволен е по 1 ден, в който да се ядат се яде всичко.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/beyonce/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР