Лятото, с почивките и дългите си нощи, е идеалното време,

...
Лятото, с почивките и дългите си нощи, е идеалното време,
Коментари Харесай

15 от най-добрите сериали, които да гледате през лятото

Лятото, с почивките и дългите си нощи, е идеалното време, в което да наваксаме със сериалите, които сме желали да гледаме през годината, а все не е оставало по кое време. Разположени с пиво по желание пред преносимия компютър или тв приемника, следва моментът на избора. И тук е огромният проблем - голямо количество филми и сериали, министър председатели всяка седмица - по какъв начин да реша какво да виждам? Затова идва този лист, като продължение на с рекомендации. Летният ще е от две елементи, а това е първа серия.

В него ще се опитам да предложа сериали съгласно настроението ви и по тази причина съм ги разделила в категории. Някои заглавия принадлежат към повече от една, като в тези случаи съм избирала тази, която съгласно мен е по-определяща.

Искам да отговоря и на въпроса, който най-често ми задават - " Ако не ме хване незабавно, какъв брой епизода да изгледам, до момента в който ми хареса? ": в цялостния лист (от две части) има единствено едно заглавие, на което предлагам да дадете късмет, даже и да не ви грабне в първите 2 епизода, и това е " Силоз ". За останалите - в случай че не ви завоюват от първия епизод - преминете към идващия сериал. Времето ни е задоволително скъпо и не си коства да се мъчите да оцените нещо, което не ви подхожда, единствено тъй като има супер рейтинг или някой ви го е предложил. (Текстът е написан преди оповестяване на номинациите за премиите " Еми " 2023, които може да видите.)

Ако ви се гледа нещо занимателно

1. " Невероятната госпожа Мейзъл " (The Marvelous Mrs. Maisel) - комедия, продукция на Amazon Prime Video

Макар този лист да не е ранглиста, изборът ми да стартира с " Невероятната госпожа Мезъл " не е инцидентен - това е един от най-любимите ми комедийни сериали. В късната пролет мина и последният му сезон и откакто го изгледах, се върнах към началото, с цел да видя до каква степен се трансформира динамичността, откакто към този момент зная какво ще се случи.

Тъй като историята стартира в края на 50-те години на предишния век, умерено бих могла да слага заглавието и в листата със сериали за разнообразни столетия, само че водещото в този, най-малко за мен, е дълбокият и вълнуващ комизъм.

 Кадър от
© Фейсбук - The Marvelous Mrs. Maisel

Кадър от " Невероятната госпожа Мейзъл "

Перфектният живот на Мериам (Мидж) Мейзъл се разпада грандиозно вечерта, в която брачният партньор й я напуща, а тя, след няколко напитки, намира пътя си до микрофона на подиума в клуб за стендъп комедия. И в тези няколко съдбовни минути, от момента в който овладява публиката, през първия й арест за непочтено държание, до срещите й със Сузи Майерсън и Лени Брус, Мидж намира своето предопределение, а ние следим пътят към реализирането му.

Ще се веселя да споделите мнение, в случай че към този момент сте измежду феновете на " Невероятната мисис Мейзъл " или откакто го гледате. " Tits up "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР