Лятото - онзи любим, слънчев сезон, който олицетворява свободата, приключението

...
Лятото - онзи любим, слънчев сезон, който олицетворява свободата, приключението
Коментари Харесай

Уловете ритъма на лятото с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 | Варна, 4 юли на Южен плаж, Алея първа

Лятото - оня обичан, безоблачен сезон, който въплъщава свободата, приключението и безкрайните благоприятни условия. Онези три незабравими месеца, в които дните стават по-дълги, слънцето грее по-ярко, нощите са по-топли и въздухът е изпълнен с положителна сила. А какъв по-добър метод да прегърнете духа на лятото, от това да си подарите няколко часа незабравимо развлечение, с един летен концерт?

Един от най-вълнуващите аспекти на летните концерти е зареждащата атмосфера, която те основават и осезаемата сила, която жужи във въздуха. Изпитвали ли сте оня трогателен миг, в който упованието се ускорява, до момента в който тълпата, преди концерта, се събира? Или пък забелязвали ли сте единството и връзката, които се появяват при шерването на миг на чиста наслада с другите, изцяло непознати? Това е нещо в действителност особено, което си заслужава да бъде изпитано, най-малко един път, всяко лято. Ние знаем за едно такова събитие, което от няколко години радва младежи от всички краища на страната и това лято ще спре и при нас, само че кое е то – ще ви разкрием малко по-надолу.

Летните концерти оферират опция да видите обичаните си реализатори или да откриете нови, които досега не сте имали опция да чуете. Сцената пък се трансформира в платформа за музикантите, на която те могат да покажат своя гений, пристрастеност и творчество. Суровостта и достоверността на осъществяванията онлайн основават прочувствена връзка с публиката, която надвишава хиляди пъти това, което може да бъде уловено посредством слушане на ария по радиото да вземем за пример.

Концертите дават време, в което можете да пеете дружно с обичаните си реализатори техните песни по този начин, като че ли никой не ви чува, да танцувате по този начин, като че ли никой не ви гледа, и да позволите на музиката да ви води в положение на чисто самодоволство. В тези моменти бариерите сред изпълнителя и публиката се размиват и всички се свързват посредством споделената обич към музиката. Концертът се трансформира в леговище, където можете да се отпуснете, да бъдете себе си и да създадете скъпи мемоари, които ще провокират усмивка на лицето ви всякога, когато си сетите за тях.

Надяваме се към този момент да сте се настроили на концертна вълна, защото вълнението и положителното лятно въодушевление се усещат във въздуха край Варна и повода е една – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023.

Най-дългоочаквано лятно събитие дава обещание да даде паметен празник, съчетаващ в себе си музика, извънреден гений и същинско благополучие. От зашеметяващата крайбрежна конюнктура до завладяващите осъществявания, Coca-Cola The Voice Happy Energy 2023 е опция за музикалните запалянковци и почитатели да станат част от едно неизмеримо прекарване, което ще остави дълготраен отпечатък.

Нашата Варна, със своите спиращи дъха плажове, се оказва съвършеният хазаин за това грандиозно, спиращо дъха събитие.

Атмосферата на 4 юли на Южен плаж, Алея първа, дава обещание да се нажежи до най-много с надарените реализатори, които са сърцето и душата на Coca-Cola The Voice Happy Energy 2023. Феновете от морската столица на България ще могат да видят и чуят онлайн, под намерено небе, осъществяванията на V:RGO и EMIL TRF, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Дара Екимова, Боро Първи, VICTORIA, DENI, Venda, VALL, съпроводени от траковете на DJ Mascota и зареждащото въодушевление на McP. За още по-голямата магия по време на събитието ще се погрижат и завладяващите хореографии на Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers.

И най-хубавото е, че няма потребност да чакате до 19:00 ч., с цел да можете да си подарите незабравими мигове, в компанията на своите идоли, защото интензивностите на Южен плаж, Алея първа ще започват още в 15:00 ч. Някои от най-любимите ви реализатори и добре познати инфлуенсъри ще ви чакат, с цел да поиграете дружно, да се снимате и да споделите тази незабравима страст. В допълнение, ще можете да разкриете своя прикрит музикален гений на особено построения от Vivacom ъгъл „ DJ пулт “, като подгреете тълпата със своята обичана музика или попиете от неизмеримия гений на Remi Toin някое ново придвижване, с което да смаете приятелите си. Ако не желаете да пропуснете нито една вълнуваща интензивност, следете деликатно Фейсбук страниците на и, както и в Instagram профилите и.

И несъмнено, всичко е по-хубаво когато е отговорно и с грижа за природата. Ако желаете да запазим прелестната ни Варна толкоз чиста, какъв брой е сега, можете да се включите към задачата на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 за минимизиране на замърсяването. Тази година турнето се причислява към събитията #БезОтпадъци и поема уговорката да събира и изхвърля разделно отпадъците си. Това се случва доста елементарно, с помощта на предоставените от съдружие „ “ жълти арт съоръжения, добре познати под името „ “, които ще бъдат разполагаем към сцената на Южен плаж, Алея първа. По този метод, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 става част от акцията „ Искам да съм полезен…Рециклирай ме! “

Очертава се Coca-Cola The Voice Happy Energy 2023 да донесе вълна от неспокойствие и позитивизъм в красивия ни град Варна, тъй че страстта не е за изпускане.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР