Лятото най–сетне пристигна, но с него дойдоха и големите жеги.

...
Лятото най–сетне пристигна, но с него дойдоха и големите жеги.
Коментари Харесай

Пет стилни съвета за жегите

Лятото най–сетне дойде, само че с него пристигнаха и огромните жеги. Докато сте в офиса няма проблем, климатиците ви пазят хубаво и студено, само че когато не сте на работа, би трябвало сами да се справяте с горещините.

Предлагаме ви няколко метода да се разхлаждате и по едно и също време с това да изглеждате добре.

1. Макси рокли

Можете да избирате сред голям брой десени и модели. Можете да ги носите у дома, на разходка в парка, на кафе и даже в дискотеката.  Ефирна копринена рокля би могла да бъде подобаваща даже за работното място.

2. Широкополи шапки

Те са идеални за плажа, само че бихте могли да ги комбинирате с макси рокля и да внесете същински лятно въодушевление в всекидневието. Освен това широкополата шапка ще защищити лицето ви от слънцето.

3. Къси панталонки

Признайте си, чакали сте лятото поради тях. Те са идеални за почивните дни, за разходките по магазини с другари, за клуба. Можете да ги носите с кецове, с токчета, с пантофки и сандали. Можете да ги съчетаете с тениски и потници, даже с туники. И най–важното – можете да покажете резултата от усилените диети и часовете във фитнеса.

4. Слънчеви очила

Големите жеги значат мощно слънце. Чифт стилни тъмни очила са тъкмо това, което ви би трябвало, с цел да се предпазите от блясъка му. Заложете на качеството, купете си очила със защитно покритие. Така няма да навредите на очите си и като бонус ще предотвратите някоя и друга гънка.

5. Слънцезащитен крем

Да се предпазим от горещините и слънцето не значи единствено да открием по какъв начин да се разхладим. Знам, че желаете прекрасен загар, само че излагането на прекомерно доста слънчеви лъчи е нездравословно и може да докара до рак на кожата. Затова използвайте лосион за тяло и крем за лице със слънцезащитен фактор.

За край, избягвайте разходките на открито в обедните часове, когато слънцето е най–силно, пийте доста вода и не забравяйте да се усмихвате – лято е!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР