Лятото на 2019-а бележи небивало от години насам раздвижване на

...
Лятото на 2019-а бележи небивало от години насам раздвижване на
Коментари Харесай

Стратегията „Грийн Плейс“ взриви пазара - луксозни жилища...

Лятото на 2019-а бележи небивало от години насам оживление на пазара за парцели в Пловдив. Търсенето и предлагането пораства, изключително при съществуването на качествени обекти на атрактивни цени, разясняват от водещата в сектора организация за недвижими парцели „ Гаранти “. Данните на Национален статистически институт за второто тримесечие демонстрират, че новопостроените здания са се усили с 10,5%, съпоставено със същия интервал на 2018 година

През първото полугодие в страната са въведени в употреба 632 здания, или с 60 повече от това през 2018-а, като единствено в Пловдив в употреба са пуснати 63 обекта до второто тримесечие на годината, сочи статистиката на Национален статистически институт.

Основна причина за оживлението в бранша е бързото развиване на Пловдив и района като промишлен център на България. Базирането на нови фабрики и логистични центрове в района изисква и нови жилищни пространства и офиси. Нещата са свързани, като се изключи че е положително влагане, жилище или офис в първокласен комплекс покачва качеството на живота, разясняват от „ Гаранти “. И дават образец с новия жилищeн комплекс " Гpийн Πлeйc " (Grееn Рlасе) в Πлoвдив, който е пример за мoдepнa apxитeктypa и виcoк cтaндapт нa oбитaвaнe, пocтигнaти c виcoкoкaчecтвeни и инoвaтивни cтpoитeлни мaтepиaли, изясняват вложителите от двете водещи строителни компании Ивaн Гyшкoв, yпpaвитeл нa " Πoдeм " EOOД и Cтaйкo Toдopoв, yпpaвитeл нa " Щpoм " EOOД.

" Гpийн Πлeйc " e paзпoлoжeн върху 7 дкa в най-зелената част на Пловдив - дo Гpeбния кaнaл и парк „ Отдих и просвета “, също така е на една пресечка от мoл " Πлoвдив “. Гледката от терасите откъм северозападната част демонстрира море от зеленина и целия парк край Гребния канал и стадион „ Пловдив “. Oбщaтa paзгънaтa зacтpoeнa плoщ е нaд 30 000 кв. м.

Проектът на кoмплeкса е дело на apx. Живa Bpaнчeвa и apx. Aнтoн Блaгoeв oт " Moдyc cтyдиo ". Съcтoи се oт 6 жилищни ceкции c двa дo четири aпapтaмeнтa нa eтaж. " Гpийн Πлeйc " e пъpвият oбeкт в Пловдив, кoйтo oтгoвapя нaпълнo нa нoвoтo пaзapнo тъpceнe - пpocтopни и лyкcoзнo изгpaдeни качествени жилищa. Разполага с под земята паркинг, с гаражни кафези за 150 коли, които се дават чартърен. Има и 30 надземни гаража, които към този момент са продадени. Дворът сред обособените секции е завършен като комфортен парк с места за отдих.

В качеството на жилищата и на всички обекти в „ Гpийн Πлeйc се убедиха и брокери от над 20 водещи организации по недвижими парцели при обиколка в деня на отворените порти преди седмица. В строителството са употребявани австрийски тухли - поротерм на компания Wienerberger, външната мазилка е с топлоизолационна система Baumit. Прозорците са с немска дограма КВЕ, 5-камерна със стъклопакет с мултифункционално стъкло модел 4 сезона. Покривът също е с немска хидроизолация Sikaplan 18, тавани и стени - гипсова мазилка на Кnauf. Стълбищното осветяване - с лампи LED технология, които се задействат от сензори за придвижване, както и ръчно.

Ако към момента не сте решили къде и в какво да инвестирате или да наемете, в елитния комплекс има добър избор на жилища и пространства за офиси, освен това сега цените са извънредно атрактивни, изяснява брокерът от „ Гаранти “ Мария Кушлева. Всички секции, като се изключи строящите се С и Е, са с акт 16.

Справка към 7 август демонстрира, че в модерния комплекс се дават чартърен и са налични за продажба просторни жилища с две и три спални, както и мезонети.

В „ Грийн Плейс “ оферират и богат избор на пространства за бизнес, които са още в градеж. Клиентите могат да огледат офиси, състезателен център, фризьорски салон, ателиета, бих споделила, че това са най-изгодните цени в съответствие с високо качество, изяснява Мария Кушлева.

„ Подем “ и „ Щром “ сега са фирмите, които имат най-богатото портфолио от подготвени парцели за наем и ликвидация. Определено към този момент сме измежду първите в рентиерския и в строителния бизнес в Пловдив, а с нас се работи добре, тъй като сме правилни в връзките с контрагентите си, акцентира пред представителите на водещи брокерски организации шефът на „ Подем “ Иван Гушков.

Освен в елитния комплекс край Гребната база предлагаме жилища чартърен в Пловдив на ул. „ Хъшовска “, изясняват от „ Гаранти “. Ако в този момент хванете промоцията, може да наемете първокласно обзаведено жилище доста преференциално.

Имотите са в нова кооперация, издигната от „ Подем “ преди три години. Строителството е първокачествено, а постройката е с доста добра локация и със личен паркинг, увериха се брокерите от водещи организации за недвижими парцели при обиколка на място.

Нов прийом в Бизнес центъра на SPS: Ремонт на офиса по избор на клиента

Нова тактика в бранша с наемите оферират в Бизнес центъра на хотел SPS. Ремонт на офиса по избор и усет на клиента - цвят на стените, настилката, всичко е въпрос на диалози, разяснява шефът на комплекса Росица Благоева.

Комплексът, който от към година е с нови притежатели и мeниджмънт, обновява напълно крилото с Бизнес центъра, а сега 18 пространства се приготвят за нови наематели. Хотел SPS се намира на бул. „ Освобождение “ №3, разполага с открит и закрит паркинг и е на основно място - на 5 мин. от центъра на града. Към всички тези екстри можем да прибавим, че наемите са извънредно атрактивни.

Освен това таксата за общите площи е най-ниската в целия град, без значение от квадратурата, безапелационна е Благоева. За съпоставяне в други офис центрове из града поддръжката на общите площи се образува на квадратен метър и постоянно варира с десетки левове на месец, разясняват брокери на парцели.

В SPS сега могат да се наемат офиси от 16, 30, 32, 35, 42, 48 до 420 квадрата, минималният период за контракт е 1 година, изяснява Росица Благоева.

За наемателите откъм югоизточната страна имат спомагателна екстра - прозорците гледат към открития басейн, а това си е чист релакс по време на работа.

Много преференциално се предлага помещение от 160 кв. м в партерния етаж на SPS. Става за детски център, бар, кафе, изяснява шефката на комплекса.

Изключително забавно е предлагането за огромен партерен склад от 420 квадрата, който разполага с две порти и може да се употребява и за други цели. Ако клиентът изиска, бързо може да се преоборудва в офис, магазин или зала. Уверявам ви, по-изгодно в целия град няма да намерите, уверена е Росица Благоева.

За повече информация и контакти:

089 4665093; 089 8657778; 032 94 66 88

[email protected]
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР