Лятото е времето, в което можете да носите най-ярките обувки.

...
Лятото е времето, в което можете да носите най-ярките обувки.
Коментари Харесай

Модни тенденции: Какви обувки са подходящи за лятото

Лятото е времето, в което можете да носите най-ярките обувки. Екатерина Савицкая, стилист-имиджмейкър, споделя какви модели са подобаващи за всеки ден и какво да носите на пътешестване до природата или лятна вила.

„ Удобните сандали са подобаващи за всеки ден. Сега в наклонността са обувките с тракторна подметка , грубите сандали (те наподобяват авангардно, само че придават мода на съвсем всеки външен вид), мулетата (обувки със затворена мантия, само че с отворена пета). Това са върховете на продажбите “, споделя специалистът.

От авангардните трендове шистите също се разпространяват интензивно. Ако едно момиче не се опасява от опити, тогава би трябвало да обърне внимание на подобен модел - в магазините има доста красиви варианти, добави Савицкая.

„ Ако сте за фешън класики, тогава всевъзможни ярки сандали ще наподобяват добре. Черната версия е общоприета. Но защото е лято, поучавам ви да експериментирате с цвят - лайм, розово, оранжево. Мнозина се опасяват от ярки обувки, само че на вятъра. В последна сметка можете да го компенсирате с безпристрастен топ “, посъветва още стилистът.

„ Удобните маратонки са подобаващи за природа и летни вили. Но на такова пътешестване можете да носите същите сандали, единствено модел, непосредствен до спорта “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР