Лятото е време за забавления, скитане, морета, планини... Кое дете

...
Лятото е време за забавления, скитане, морета, планини... Кое дете
Коментари Харесай

Паста и забавление с Джейми

Лятото е време за занимания, скитничество, морета, планини... Кое дете не е според с това изказване А в случай че приемем готвенето за развлечение, значи е време и за уроци по готварство.

Джейми Оливър има съвършената концепция за лятната отмора за деца.

" Току-що стартирахме онлайн майсторски курсове по готварство за деца, които ще бъдат обучавани от нашия екип от брилянтни готвачи ", написа в Instagram профила си той. И добави, че това е идеалният метод да запалителен децата по готвенето и те да придобият готварски умения.

View this post on Instagram
on Aug 5, 2020 at 9:00am PDT

Кулинарното учебно заведение " Джейми Оливър " дава обещание невероятни предписания и занимания в едно. По време на уроците деца и възрастни извършват стъпките на рецептата, дружно с готвачите, които дават отговор на всичките им въпроси. А най-хубавото е, че курсовете се споделят с други фенове на храната, тъй че уроците наподобяват класна стая.

View this post on Instagram
on Jul 29, 2020 at 9:15am PDT

Джейми Оливър от дълго време е предан на идеята за храненето на децата. Едно от най-амбициозните и сполучливи инициативи в кариерата му е възстановяване на качеството на храната в британските учебни заведения. Той образова и стимулира децата и служащите в кухнята да готвят и да се хранят със здравословни ястия, вместо с полуготови храни.

А в този момент го прави и в онлайн учебното заведение му за готвене.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР