Лятото е време за ваканции, а как ще ги прекараме

...
Лятото е време за ваканции, а как ще ги прекараме
Коментари Харесай

Как се забавляват Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Лятото е време за ваканции, а по какъв начин ще ги прекараме зависи от желанията ни. Обикновени хора и звезди се насочат към морския бряг, други пък избират височините на планината. Катрин Зита-Джоунс не спада към нито едно от двете.
 Неочакваният гений на Катрин Зита-Джоунс - какъв брой добре пее и свири актрисата
Скритият гений на Катрин Зита-Джоунс

Съпругата на Майкъл Дъглас постоянно ни изненадва

53-годишната актриса и 78-годишният й брачен партньор Майкъл Дъглас са в Ирландия, където явно прекарват много приятна почивка. Тя показа фотография, както и стори в Instagram, от които можем да забележим това.

Семейството са в Adare Manor - бивш палат, трансфорат в първокласен хотел с голф игрище. Именно кадър от играта на голф на Катрин и Майкъл можем да забележим в формалния й профил.

Там тя показа и своя фотография, на която прецизира точното си местоположение на Смарагдовия остров - Киларни. Много от почитателите от Ирландия побързаха да я поздравят с добре пристигнала и да й дадат препоръки къде да се разходят със брачна половинка й.
 Снимка 627040

Макар Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас да имат цели 25 години разлика, бракът им устоя теста на времето и двамата минават за едно от най-стабилните фамилии в Холивуд. Те имат две деца - и.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР