Лятото е сезонът на безгрижието, на голите рамене, на сочните

...
Лятото е сезонът на безгрижието, на голите рамене, на сочните
Коментари Харесай

„Всичко красиво и магическо се случва между месеците юни и август“ - най-красивите мисли за лятото

Лятото е сезонът на безгрижието, на голите плещи, на сочните плодове, на изобилието от страсти и случки, които чакат да ни се случат. Лятото е това време от годината, в което ни се коства, че всичко е допустимо и зад всеки ъгъл ни чака слънце и усмивка.

Това е сезонът на красивите утрини, мързеливите следобеди, топлите нощи, щурците, морския бриз и на наелектризиращите летни стихии, които също имат своя сексапил.

Лятото е времето на насладата, сезонът на новите очаквания и моментът на фантазиите. През лятото като че ли сме малко по-свободни, забавляваме се по детски и не бързаме чак толкоз. През този сезон имам повече време да се насладим на живота, да оценим значимите неща и да видим хубостта към нас.
 

A post shared by (@fashiogalsz) on Jun 7, 2018 at 3:15am PDT

Месеците сред юни и август са заричане за красиви залези, за вечери на открито с бира в ръка и положителни другари, за откраднати целувки, нови любови, остарели тръпки, солено море, боси крайници и доста усмивки.

Не е по никакъв начин инцидентно, че толкоз велики писатели са увековечили лятото с мастило и са написали толкоз красиви и вдъхновяващи мисли за него.

Подбрали сме ги в нашата специфична изложба и се надяваме, че ще ви ухилен, както усмихнаха и нас!


 

A post shared by (@fashiogalsz) on Jun 3, 2018 at 5:40am PDT

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР