Лятото е красив сезон, но идва с някои проблеми. Ще

...
Лятото е красив сезон, но идва с някои проблеми. Ще
Коментари Харесай

Как да се справим с проблемите, които всички имаме през лятото

Лятото е хубав сезон, само че идва с някои проблеми. Ще представим 8 общи казуса, които могат да скапват вашето лято, както и трикове за справяне с тях.

Искаме да ви помогнем да се насладите на лятото оптимално. Ето за какво бихме желали да ви кажем по какъв начин да избегнете 8 неприятни момента, които лятото може да донесе. Също по този начин ще ви дадем хрумвания по какъв начин да се справите, в случай че към този момент са се случили:

1. Изпотяване и противен аромат

Потенето и неприятната миризма на краката и подмишниците ви могат изцяло да разрушат летния ви облик. Добра концепция да се избегне това е да носите чорапи и облекла, направени от естествени материали, като памук или кожа. Сменяйте облеклата си всекидневно и взимайте душ постоянно в горещите дни.

Друг потребен трик за прекъсване на изпотяването е заместването на кафето със зелен чай.

Също по този начин би трябвало да изберете най-подходящия дезодорант.

2. Рани от бръснене

След бръснене на по-деликатни зони като подмишници и бикини линия може да се появи сърбящ или мъчителен обрив, както и отичане и зачервяване. За да избегнете това неприятно чувство, прибавете няколко капки лавандулово масло към лосиона си за тяло и нанесете върху засегнатата област.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР