Лятото донесе куп горещи емоции за една от най-желаните дами

...
Лятото донесе куп горещи емоции за една от най-желаните дами
Коментари Харесай

Ексклузивно! Ето го новия мъж до Мика Стоичкова

Лятото донесе куп горещи страсти за една от най-желаните дами на родния елит. Освен с нов, сполучлив козметичен бранд, Мика Стоичкова може да се похвали и със буйна обич, за която тя загатна с мистериозна фотография в обществените мрежи.

 

Новината провокира цунами от мнения по адрес на младата бизнес дама и всички се питат кой е мъжът, получил привилегията да бъде до нея. За щастливецът се знае прекомерно малко, само че блясъкът в очите й подсказва, че 32-годишният благородник, завладял сърцето й, я носи на ръце.

 

Любовното благополучие сигурно е в основата на бизнес триумфа на госпожица Стоичкова. Неотдавна тя сътвори козметичния бранд MD Beautyskin в колаборация с Десислава Власакиева, който бе награден в категорията Стартъп на органик наградите Be Green, Be Bio част от Bright Awards.

 

Продуктите, които оферират са веган сертифицирани и ще пленят сърцата и на най-взискателните потребителки. В сърцето на Мика обаче има място само за любовта на тайнствения мъж, за който се надяваме напълно скоро да излезе на ярко.

Тагове: Мика Стоичкова Десислава Власакиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР