Лято е Нина Добрев прави това, което всеки човек си

...
Лято е Нина Добрев прави това, което всеки човек си
Коментари Харесай

Нина Добрев си призна, че скъсала с гадже, заради участието в Дневниците на вампира

Лято е Нина Добрев прави това, което всеки човек си показва, че би трябвало да се прави през лятото - на море е. Само преди седмица се насладихме на много фотоси, които тя качи в персоналния си профил в Instagram, и които посочваха почивката й на Малдивите.

33-годишната актриса с български корени обаче откри време да взе участие и в подкаст.

В ХОХО на Джесика Шор Нина Добрев описа за своя интимна връзка в предишното, която е завършила поради роля. По времето, когато тя се явява на кастинга за " Дневниците на вампира ", тогавашното й гадже (не е назовано) кандидатства за ролята на Деймън Салваторе.

" Уж щяха да го изберат, само че след това не го ", споделя тя и добавя, че когато тя е получила роля в сериала, нещата са се объркали. " Скъсахме ", споделя Нина през смях. Ролята на Деймън отива при Йън Сомърхалдър, с който Нина излиза от 2010 година до 2013 година

Макар Добрев и Сомърхалдер да са се разделили, те са близки другари и постоянно можем да ги забележим дружно по ваканции дружно с актуалните им половинки. Нина е с олимпийския първенец по сноуборд Шон Уайт, а Йън - с актрисата Ники Рийд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР