Лято е. Жега. Време за море. Събирате семейството, натоварили сте

...
Лято е. Жега. Време за море. Събирате семейството, натоварили сте
Коментари Харесай

Кои са най-неприятните неща, които могат да ни се случат на път?

Лято е. Жега. Време за море. Събирате фамилията, натоварили сте колата и тръгвате към родното Черноморие или някъде другаде на отмора. Надявате се всичко да мине безаварийно - да няма тапи на никое място, да няма проблеми с колата, децата да не мрънкат и редица сходни неща. Стискаме палци да имате незабравима лятна отмора, само че в тази публикация ще разгледаме кои са най-неприятните неща, които могат да ни се случат до момента в който сме на път: 

1) Климатикът да не работи

По време на летните жеги това е едно от нещата, които може да ни изкара отвън нерви. Пълна кола, горещина, очакване на някой от секторите по родните автомагистрали, които се ремонтират и колата да се окаже с неработещ климатик. Готвенето в личен сос не е фантазия за никой и сигурно ще е нещо, което ще скапе настроението ни преди даже да идем на отмора. 

2) Спукана гума 

Номер две в нашата самобитна ранглиста ще бъде да спукаме гума по пътя. В последна сметка това би било задоволително в случай че сме покрай обитаемо място, само че в случай че се случи посред нищото до някоя равнища, тогава към този момент сме прецакани. Печелите бонус точки в случай че нямате телефон със заредена батерия, с цел да се обадите на някой или в случай че нямате аварийна гума. 

3) Трафик, трафик, трафик 

През лятото пътищата към морето и назад постоянно наподобяват на " Цариградско шосе " рано заран. Ужасно е да пътуваш по автомагистралите, които така и така са затворени за поправки. Фактът, че половин България също е на тях не прави картинката по-приятна, даже в противен случай. 
 Няколко аргументи да отидете сами на отмора Няколко аргументи да отидете сами на отмора
Всеки човек има потребност да остане самичък със себе си. Дори да държи на половинката си, от време на време човек има потребност да се откъсне от всичко, да...

4) Хората в колата да стартират да се карат посред си 

По време на дълъг път всички се изнервят и най-лошото, което може да се случи (освен мрънкането, схваща се) е да стартират да се карат едни с други. Това в никакъв случай не свършва добре и е причина за една кисела почивка за всички. Направете нужното да разведрите ситуацията. Понякога е мъчно, само че си коства да положите старания, с цел да не се нажежат пристрастеностите. 

5) Липса на паркоместа и тежки куфари 

Скоро ни се случи - при отивате в къща за посетители да няма паркомясто наоколо и трябваше да носим тежките куфари на ръка. Изключително неприятно прекарване, само че за благополучие се случва рядко. Все отново това може да бъде черешката на тортата на едно неприятно пътешестване. 

Пожелаваме всичко разказано нагоре ДА НЕ ви се случва и да имате една прелестна лятна отмора. 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР