Лято 2017 ще остане в спомените на хилядите фенове на

...
Лято 2017 ще остане в спомените на хилядите фенове на
Коментари Харесай

CACAO BEACH CLUB закрива сезона с Cuartero, Leon и DESO

Лято 2017 ще остане в спомените на хилядите почитатели на електронната музика и Cacao Beach Club, с помощта на тазгодишната мощна селекция от актьори, които посрещаха слънцето всеки уикенд. На 1 септември (петък), клубът ще го посрещне за финален път, дружно с Cuartero, италианеца Leon и DESO.
По време на сезона Cuartero взе присъединяване в серията от празненства на Cacao Beach Club – Sunward, която се организира за пръв път и качи на българската сцена доста надарени актьори от международната техно сцена. Диджеят, който се свързва с известни лейбъли като Hot Creations и Circus, имаше достойнството да даде завършек на серията с разпознаваемия си жанр и театрално държание. След зареждащия край на Sunward в края на юли, в ръцете на Cuartero ще бъде и част от закриването на сезона този петък.
За да отпразнува уместно, клубът кани и още един актьор, чието оповестяване развълнува почитателите на електронната музика. LEON е индивидът, който постоянно се загатва в хаус средите от пробива му при започване на 2009 година Релийзът, който го изстрелва, е за лейбъла на Steve Lawler - Viva. Следват релийзи за нашумелия лейбъл на Nick Curly - Cecille, както и за сполучливия ReBirth Records. Портфолиото на Leon съдържа и ремикси за актьори като Audiofly, Felipe Velenzuela и Ali Nasser, а неотдавна един от траковете му - Rain in Rio, беше лицензиран за компилацията на Cocoon – Green & Blue compilation. Към днешна дата Leon е един от продуцентите, които спомагат развиването и преоткриването на хаус музиката и това му носи поддръжката на съществени играчи в промишлеността като Luciano, Carl Cox, MANDY, Loco Dice, Ricardo Villalobos и доста други.
Cuartero и Leon ще бъдат в компанията на Deso, който ще открие вечерта.
Билети за последното празненство от програмата на Cacao Beach Club можете да намерите на цена от 18 лева в мрежата на Eventim.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР