Лятното слънцестоене е време на празнуване и обновление и има

...
Лятното слънцестоене е време на празнуване и обновление и има
Коментари Харесай

Лятното слънцестоене може да ни донесе любов!

Лятното слънцестоене е време на празнуване и обновяване и има доста обичайни ритуали и практики, свързани с този удобен ден. Една обща традиция е да се възпламени огън или свещи в чест на слънчевата светлина и топлота. Друга процедура е да се вършат цветни венци или гирлянди, които да се носят като знак на растежа и изобилието през сезона. Някои хора също правят пречистващи ритуали, като взимане на почистваща вана или намазване с култивиран чай, с цел да освободят негативната сила и да поканят позитивната сила в живота си. Тези ритуали могат да ви оказват помощ да поставите основата за възстановяване на любовния ви живот през това мощно време от годината.

В допълнение към обичайните ритуали има и съвременни способи да отпразнувате лятното слънцестоене и да подобрите любовния си живот. Например  можете да планирате сантиментален пикник или среща навън, с цел да се насладите на най-дългия ден в годината. Можете също по този начин да създадете табло с визия или да запишете вашите планове за обич и взаимоотношения през това време на възобновяване и проявяване. Друга концепция е да практикувате внимателност и медитация , с цел да се свържете с вътрешното си аз и да култивирате позитивно мислене за привличане на обич. Каквито и практики да изберете, ключът е да се концентрирайте върху любовта и позитивността през това особено време.

За да впрегнете силата на лятното слънцестоене и да деянията желанията си в любовта, има няколко съвета, които би трябвало да имате поради. Първо, бъдете отворени и възприемчиви към нови прекарвания и благоприятни условия за обич. Второ, концентрирайте се върху любовта към себе си и грижата за себе си , защото това ще излъчва позитивна сила и ще притегли любовта в живота ви.

Трето, оставете всички минали пострадвания или отрицателни вярвания по отношение на любовта и взаимоотношенията и вместо това култивирайте мислене на обилие и позитивност. Като следвате тези препоръки и включите обичайни и съвременни ритуали във вашия празник на лятното слънцестоене, можете да подобрите любовния си живот и да поканите нови благоприятни условия за обич и връзка.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР