Лятното попълнение на Ливърпул от РБ Лайпциг – Доминик Собослай,

...
Лятното попълнение на Ливърпул от РБ Лайпциг – Доминик Собослай,
Коментари Харесай

Собослай няма търпение веднага да направи разликата за Ливърпул

Лятното попълнение на Ливърпул от Република България Лайпциг – Доминик Собослай, е подготвен да направи своя дебют с „ алената “ фланелка в неделния следобяд против Челси. Унгарският полузащитник организира пълноценна лятна подготовка с новия си тим и към този момент няма самообладание за започващия сезон.

„ Още в мига, в който подписах, бях подготвен “, сподели новият №8 в отбора в подготвителния център на клуба.

„ Това е повода да бъда тук – да оказа помощ, да оказа помощ на почитателите и да се върнем към печеленето на титли. Момчетата ме одобриха извънредно топло, тъй че всеки ми оказва помощ от първия ден. Благодарен съм за всичко “, добави още полузащитникът.

„ По време на тренировките давам всичко най-хубаво от себе си, както ще го върша и в мачовете. Надявам се и против Челси да го сторя. Разбира се, че Висшата лига е най-хубавото състезание в света и Ливърпул е един от най-големите клубове в света, тъй че поради това съм тук. Искам да реализира доста с тима си “, добави още Собо, както е именуван от своите съотборници. „ Гледам самоуверено към новия сезон и съм разчувствуван за старта след тази лятна подготовка “, приключи той.



По време на концерт в града пък Собослай и Алисон Бекер показаха публично третия екип на тима, който е в виолетов цвят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР