Луси Джоунс от Бристол, Великобритания, получила най-голямата изненада в живота

...
Луси Джоунс от Бристол, Великобритания, получила най-голямата изненада в живота
Коментари Харесай

22-годишна родила в тоалетната, не знаела, че е бременна

Луси Джоунс от Бристол, Англия, получила най-голямата изненада в живота си, когато родила щерка си Руби в тоалетната, защото даже не е знаела, че е бременна.

22-годишната жена отишла до тоалетната по „ огромна потребност “, когато " чула тропот и погледнала надолу, видяла две крачета ", споделя самата тя. Обучаващата се стюардеса признава, че е изпитала леки болки в гърба и стомаха една вечер преди този момент, само че не ѝ е минало през мозъка, че може да е бременна, защото неотдавна имала менструация.

Джоунс споделя пред Kennedy News за лудото си прекарване, като твърди, че приемала противозачатъчни всеки ден. Тя даже е минала сполучливо изпит за стюардеси единствено седмици преди раждането и е правила два теста за бременност, като и двата били негативни. През деветте месеца младата жена пиела с другари, ходела постоянно на фитнес, излизала на празненства и работела към 70 часа на седмица. „ Ужасената “, само че нищо неподозираща майка нямала съвсем никаква издутина на корема по време на бременността си.

„ Нямах визия, че съм бременна, до момента в който не видях бебето в тоалетната “, споделя шокираната майка и прибавя, че незабавно е извикала кола за спешна помощ. Парамедиците били също толкоз зашеметени: „ Крещях истерично „ Има бебе “! - и те чакаха, че съм получила импровизиран аборт, а не че съм родила 3-килограмово бебе в тоалетната.

Въпреки „ магическото идване “ на щерка ѝ, Джоунс приема майчинството и разказва бебето като „ щастливо “.
`22-годишна

Младата майка споделя, че доста хора не имат вяра на нейната история, а други я подлагат на критика, че не е схванала, че е бременна.

" Сега, когато го претърпях персонално, знам, че това е нещо действително, в действителност е допустимо да се случи. “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР