Луната вече е навлязла в Дева, там ще бъде до

...
Луната вече е навлязла в Дева, там ще бъде до
Коментари Харесай

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Днес, какво и да направите, ще бъде много полезно и ще ви носи удовлетворение

Луната към този момент е навлязла в Дева, там ще бъде до понеделник на обяд. Това е уместно време да обърнете внимание на своето здраве, на дома и околните. В тези дни нормално се работи доста, поставят се грижи за някого, отделя се време и внимание на домашните любимци в директен и метафоричен смисъл.

Днес и на следващия ден, въпреки и почивни дни, ще се съблюдава тъкмо тази линия. Поне може да си свършите потребна домашна, а и служебна работа. В тези два дни образованието, преговор и струпване на нови познания ще се отдава с лекост.

В този ден, каквото извършите по своите ежедневни и краткосрочни каузи, ще бъде задоволително и доста потребно.

В часовете от 11 до 14 ч. е евентуална краткотрайна раздразнителност, припряност и заплеснатост. Шофирайте деликатно в тези часове. Може да се дразните от напълно дребни неща както и мъчно да се концентрирайте. Но това положение бързо ще отмине.
свързани новини6475на 15.11.2021
След 15 ч. деликатно общувайте с противоположния пол. Бъдете деликатни и не правете дребнави забележки, колкото и да сте прави сега, тъй като това може да утежни връзките ви.

Обърнете внимание, че през днешния ден е ден с финансова интензивност. Затова е добре да уредите някои заплащания, с цел да активирате потока на парите в живота си. Колкото и дребни, само че положителни неща извършите през днешния ден, те се мултиплицират позитивно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР