Луната в Скорпион се нарича от някои астролози „луда Луна”.

...
Луната в Скорпион се нарича от някои астролози „луда Луна”.
Коментари Харесай

Денят е неудачен за всякакви дела

Луната в Скорпион се назовава от някои астролози „ луда Луна”. Тя тласка човек към обезверение, към крайности, ускорява емоционалността, оцветена от незадоволеност, само че в това време изостря интуицията и детективските качества – умеенето да се разкриват секрети. Добър миг за креативен, интелектуален труд, който изисква доста възторг и сила. Този лунен интервал се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща.

Обличайте се добре и се пазете от настиване. Препоръчително е бременните дами да заобикалят претоварване, да не прибягват до секс и изобщо да се пазят. Уязвими органи: гениталните органи, цялата отделителна система, жлезите с вътрешна секреция, злобен мехур, дебело черво. Операциите върху гореспоменатите органи и в региона на носа са противопоказани в тези дни. Можете да лекувате ендокринната система (с изключение на простатната жлеза), гърлото, горните дихателни пътища.

Доминиращ 29 лунен ден от 05:44 на 25 ноември до 06:57ч на 26 ноември

Ден преди новолуние, един от най-опасните дни, когато се сгъстява астралната мъгла над хората. Ден на нечистите сили. Някои могат да почувстват необяснима горест, потиснатост, да се ускори депресията при други.

Много от събитията, които се случват в днешния ден ще зависят от това по какъв начин е протекъл лунния месец за вас. Втората половина на деня е по-неблагоприятна. Може да получите контузия, стрес, нервно напрежение, смъкване на общия тонус, да попаднете в плен на илюзиите или да бъдете излъгани. За здравето е неподходящо време. Щадете по всевъзможен метод нервната система. Почивайте, защото денят е несполучлив за всевъзможни каузи или завършвайте всичко стартирано. Ако прекарате деня в усамотение и отмора, значително ще се предпазите. Четете свещени книги, идете на черква. В къщи би трябвало да има мощна светлина, да гори свещ, да няма нито едно мрачно ъгълче.

Увеличават се броя на повредите, нещастните случаи и закононарушенията. Бъдете внимателни при работа с остри предмети. Лунното въздействие елементарно подготвя към различия, кавги, неприязън, яд, ревнивост, злоба, отприщване на негативни страсти. Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте разногласия и се пазете от кавги, тъй като те може да стигнат прекомерно надалеч. Да се заобикалят изяснявания на връзки.

Стремете се към положителни действия. Децата през днешния ден са лабилни и нямат нужната жизнеустойчивост, по тази причина имат потребност от вашата поддръжка и помощ. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

10 безоблачен ден - Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”.

По-важни аспекти денем:

Луна тригон Нептун (10:29ч)

Луна секстил Сатурн (13:01ч)

Луна секстил Плутон (19:31ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР