Луната се движи на празен ход в знак Риби от

...
Луната се движи на празен ход в знак Риби от
Коментари Харесай

Звездите за петък: Не взимайте кредити и не давайте заеми

Луната се движи на луфт в символ Риби от 03:14ч до 13:50ч.

Това време не е положително за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Не вземайте заеми, не давайте заеми на другари. После този човек може да ви стане зложелател. Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. С една дума, не предприемайте нищо значимо.

В 13:50ч Луната минава в огнения знак Овен - Нараства прочувственото напрежение, ускорява се импулсивността. Хората стават по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Контролирайте страстите и избягвайте да изяснявате връзките си. Трудно се стига до взаимни отстъпки. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване.

Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

Продължава 12 лунен ден до 15:44ч на 8 ноември (от 15:20ч на 7 ноември)

Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Енергията на деня е подобаваща за правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни всевъзможни негативни страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да останете дълго време в това положение. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек.

Контактуването е удобно, както и за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Следва 13 лунен ден от 15:44ч на 8 ноември до 16:07ч на 9 ноември

Денят е мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. В него постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила.
Като цяло към всичко би трябвало да се отнасяте с нужното внимание и съвестност. Може доста да научите от хората, вслушвайки се в техните препоръки. Този лунен ден е предопределен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за съществени каузи и всевъзможни инициативи, само че уместно време да завършвате започнатото.

Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Различни обстановки от живота могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Много е евентуално да срещнете хора, с които в миналото сте се разделили и то не по най-хубавият метод. Не се изненадвайте, в случай че внезапно, без явна причина някой бивш/а се появи на хоризонта. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас е справедливо.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Лош знак в този интервал е да се появят болки в стомаха - те демонстрират неправилността на вашите дейности.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри.

Може да се подстригвате през целия ден, само че след 15:44ч (в рамките на 13л.д.) към този момент не ходете във фризьорският салон, а го правете вкъщи независимо. Не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

23 безоблачен ден - Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР