Луната се движи на празен ход от 10:37ч до 18:33ч.

...
Луната се движи на празен ход от 10:37ч до 18:33ч.
Коментари Харесай

Внимавайте за думите, които изричате, сега са заредени с мощна енергия

Луната се движи на луфт от 10:37ч до 18:33ч. Започналите дейности постоянно не приключват по този начин, както се чака. Всичко, което започнете ще върви принудително, с компликации и кахъри. Ден единствено за рутинна работа. Да не се стартира нищо значимо, не подписвайте контракти, не правете покупки.

Луната е в символ Везни до 18:33ч. През това време хората отдават повече значение на външните правила на възпитание, нормите на етикета и по тази причина са деликатни и приятни в общуването си, в множеството случаи дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Уязвими са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

В 18:33ч Луната минава в символ Скорпион. Периодът носи прочувствена неустойчивост. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво.

Продължава 6 лунен ден от 11:32ч на 5 август до 12:34ч на 6 август

Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване. Не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие.

Следва 7 лунен ден от 12:34ч на 6 август до 13:45ч на 7 август

Този ден се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да споделя, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че в думите и в мислите. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Удачен ден за бързи и краткосрочни каузи. Не би трябвало да се слага начало на нещо дълготрайно. Само делата и дейностите, които са обективни могат да бъдат доведени до крайната си цел. Деловите хора би трябвало да внимават при работа с документи и други скъпи бумаги. (съобразете с празния ход на Луната)

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по- необятен диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. При това е значимо в какво комбиниране ще ги запомните след събуждането си. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

19 безоблачен ден – Денят не подхожда за забавление. Може да си позволите да бъдете сантиментални, потребно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Благоприятно е за самостоятелна работа, както и работа по къщата. Добре е да се стартира лекуване. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР