Луната се движи на празен ход от 07:48ч до 13:21ч.

...
Луната се движи на празен ход от 07:48ч до 13:21ч.
Коментари Харесай

Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад

Луната се движи на луфт от 07:48ч до 13:21ч. Не е време за значими дейности, идеално време за релакс и отмора.

Луната е в символ Козирог до 13:21ч - Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Избягвайте да решавате фамилни проблеми. Емоциите в този момент са по-уравновесени. Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

В 13:21ч Луната минава в символ Водолей. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи, за срещи с другари. Уязвими стават глезените, долните стави.

Продължава 7 лунен ден до 13:14ч на 3 ноември (от 12:28ч на 2 ноември)

Силата на думите продължава да има изключително огромно значение. Бъдете деликатни към всичко, което казвате, тъй като може да бъде осъществено в материалния свят. Дори да ви предизвикат, не произнасяйте неприятни думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Избягвайте да изричате проклятия по адрес на някой човек., могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Това, което мощно желаете на някой или на себе си – има огромна възможност да се сбъдне, само че неприятното ще се върне назад към вас. Особено рисково е да се изричат неистини в този ден. Хубаво е да се насочат положителни стремежи, да се молите - молитвата ще бъде чута бързо от Висшия свят. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл или измежду близки хора.

Следва 8 лунен ден от 13:14ч на 3 ноември до 13:53ч на 4 ноември

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога още веднъж възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. Ден на измененията.

Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Ден за промяна, алхимия и преображение. Всичко замислено, планувано и стартирано се реализира по-бавно, в сравнение с сте очаквали. Могат да зародят нерешени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи или да зародят непредвидени събития, по тази причина е значимо бързо да умеем да решаваме проблемите, да не им оставяме доста време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина би трябвало да проявят малко повече интензивност.

Старайте се да не изразходвате на вятъра силата си. Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: от ненужни и остарели движимости, от подправени връзки и другари.

Болестите почнали в същото време могат да бъдат рискови. Подходящо за недояждане, да се направи изчистване на стомаха и червата. Добре е да извършите измиване със светена вода.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в 8 лунен ден. Най-добре е да се избегнат. Дори да чувствате предпочитание, по-добре е да се въздържате.

Подстригване в 8 лунен ден (след 13:14ч), е неподходящо - ще провокира кавги и загуби. Можете да оцветите косата си, само че единствено с естествени оцветители.

18 безоблачен ден - Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР