Луната се движи на празен ход от 07:28ч до 16:31ч.

...
Луната се движи на празен ход от 07:28ч до 16:31ч.
Коментари Харесай

Днес е възможно да почувствате предопределението на съдбата

Луната се движи на луфт от 07:28ч до 16:31ч.

Това време не е положително за разнообразни типове покупки и придобивки. Не е удобно време за никакви инициативи. Не засаждайте нищо в градината, има възможност да получите дребна годишна продукция или посаденото да загине. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките.

Луната е в символ Дева до 16:31ч

Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще увеличи общия тонус на организма. Благоприятни са ваните със сол. Добре е да се направи масаж на ръцете и гръбначния дирек, меден масаж на гърба, маска от мед и сол за снемане на отоците. Хората родени под знак Дева могат да гладуват.Уязвими са червата и стомашно-чревният тракт.

В 16:31ч Луната минава във въздушният знак Везни. Луната във Везни носи атмосфера на покой и естетика. Снижава се вероятността от спорове. Стават уязвими бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Доминиращ 5 лунен ден от 10:08ч на 4 август до 11:32ч на 5 август

Символ на деня е Еднорога, обозначаващ честност към правилата и дълга. Един от съдбоносните дни на лунния месец. Днес е допустимо да почувствате предопределението на ориста. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се преглежда като нужда за вашето духовно развиване. Няма нищо инцидентно и нищо излишно! Днес правилата ви може да бъдат подложени на инспекция. Настроението е изменчиво.

Добре е да се вършат проекти за бъдещето, защото този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички дейности и действия през днешния ден би трябвало да бъдат добре премислени. Задължително би трябвало да следим мислите и думите, които изричаме, защото те могат елементарно да се въплътят в действителността. В този ден не би трябвало на никого да се пожелава зло, нито да се ядосвате или разстройвате.

Не е уместно за нови инициативи. В този ден ще ви се удават нещата, в случай че деянията креативна интензивност. Денят подхожда за съществени промени в доста сфери, само че не за сметка на новите благоприятни условия, а за усъвършенстване и подсилване на към този момент съществуващите. Всички положителни инициативи би трябвало да бъдат довеждани до край, другояче тяхната незавършеност може да докара до беди и проблеми.

Пазете своето имущество. Ако загубите през днешния ден нещо, повече няма да го намерите. Всички въпроси свързани с финансови въпроси по-добре отложете за друго време. Прекрасно време за асимилиране на познания. Добре е в този ден да се пътува или в случай че поплачете на сън или на яве. Така се изчиствате.

Бъдете деликатни към храната. Трябва да сте сити, само че не и преяли. Единственият ден, в който храната изгаря без излишък и се преобразува в тъканите. Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, само че не би трябвало да гладувате.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира насъбраното напрежение и стрес, мъчителните признаци в чиста сила на насладата и любовта. Секса в този момент би трябвало да отпуска и успокоява.

17 безоблачен ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР