Луната се движи на празен ход от 03:28ч до 09:19ч.

...
Луната се движи на празен ход от 03:28ч до 09:19ч.
Коментари Харесай

Днес е добър знак да намерите дребни монети с герба нагоре

Луната се движи на луфт от 03:28ч до 09:19ч. Нищо значимо не предприемайте.

Луната e в символ Рак до 09:19ч, след което минава в символ Лъв.

Луната в този знак способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да създадем всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е уместно за наслада и забавление. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Продължава 22 лунен ден до 22:31ч на 7 ноември (от 21:28ч на 6 ноември)

Хубав, спокоен и удобен лунен ден. Символ на деня е слонът Ганеша. Ден на мъдростта, тайните познания и неприкосновеността. Енергията му усъвършенства умствените качества, ускорява способността за духовно и креативно обновяване. Изостря се възприятието за правдивост. Сега новите познания се усвояват изключително добре, появяват се нови хрумвания и решения. Трябва да се чете сред редовете. Подходящо време за предаване на опит и познания. Добре е да се медитира върху сакрални знаци, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са огромни проблеми, а служат единствено като тренажор. Трябва да се търси позитивната страна на всичко, което се случва.

Добре е да се демонстрира благотворителност и милосърдие, да се вършат дарове, въпреки и нещо дребно. Добродетелта през днешния ден дава огромни резултати. Всеки, който замисля нещо неприятно е жертван на неуспех. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и прочувствено. Заболявания появили се в този ден са много рискови. Необходимо е да се обърне изключително внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния дирек. По-добре да не вършиме внезапни придвижвания. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и по всякакъв начин се приветства.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Подстрижка - Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг. В този ден има смисъл единствено подравняването на косата, да оправите линията на бритона. Способства оздравяването на дихателната и отделителната система. И ще изглеждате по-респектиращо. Не пречи да се подстрижите малко, в случай че в околните дни ви предстоят някакви промени.

Следва 23 лунен ден от 22:31ч на 7 ноември до 23:39ч на 8 ноември

22 безоблачен ден – Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат неочаквани промени в живота. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР