Луната се движи на празен ход от 01:06ч до 12:21ч.

...
Луната се движи на празен ход от 01:06ч до 12:21ч.
Коментари Харесай

Девиз на деня е “Бързай бавно”

Луната се движи на луфт от 01:06ч до 12:21ч. В този интервал не започвайте нищо ново, нищо значимо. Отложете сериозните задължения, покупки и други.

Луната е в символ Рак до 12:21ч. Все още хората са прочувствено раними и уязвими, а настроението неустойчиво и изменчиво. Да се заобикалят рецензиите. Уязвими елементи на тялото – корем, гърди и дванадесетопръстника.

Луната влиза в символ Лъв от 12:21ч. Енергийният капацитет стартира да нараства. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

25 лунен ден от 01:32ч на 24 септември до 02:40ч на 25 септември

Ден за бездейност, уединение и покой. Не се предлага интензивност, припряност, лутане. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. На всяко събитие, съвпадане би трябвало да се гледа като послание на Висшите сили към вас. Не е належащо да бъдете основатели, може просто да очаквате някакъв знак на небесата към вас.

Бизнес - Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Не би трябвало да стартирате нищо ново през този ден, само че би трябвало да завършите започнатото. Подходящо време за осъществяване на инвентаризация, не се занимавайте с доста значими документи, правете това, което не изисква нараснало внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се подписват контракти, споразумения, определяне на нови връзки, взимане на виновни решения.

Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Това е ден за концентриране, самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага душевно разголване.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Подходящо е за изчистване от физическите и духовни шлаки Желателно е членовете на фамилията да контактуват колкото може по-малко. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени диалози, както и изясняване на връзките. Постарайте се да намерите общо забавление. Не хабете непотребни сили. 25 лунен ден не понася суетата.

Сексът е належащо да бъде муден. Позите е належащо да се сортират без да провокират напрежение за двамата сътрудници. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко алено вино.

Покупки - Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето утешение и да ви носи успокоение.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

8 безоблачен ден – Днес можем да получим Божията берекет. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР