Луната се движи на празен ход до 13:38ч - вършете

...
Луната се движи на празен ход до 13:38ч - вършете
Коментари Харесай

Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа

Луната се движи на луфт до 13:38ч - вършете единствено нормалната и рутинна работа. Не подписвайте значими документи, контракти, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо значимо.

Луната е в символ Лъв до 13:38ч. - Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната влиза в символ Дева от 13:38ч – настава времето, когато се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък. Уязвими са нервната система, кожата и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

27 лунен ден от 03:55ч на 26 септември до 05:12ч на 27 септември

Символ на деня е тризъбеца - признак на Бога на моретата на Нептун. Енергийно удобен ден. Ден, в който би трябвало да се обърне всеки към божествената мъдрост и познания, към своите душевни източници. Добре е да се съчетаят разсъдък и вътрешен глас. Могат да се проявят непредвидени страсти.

В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Имаме опция да погледнем по нов метод старите проблеми. Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, както да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте опцията да разширите знанията си като отделите време за образование и независимо развиване. Днес всички нововъведения и амбициозни проекти могат да се осъществят. Нужно е да поддържате в леко и радостно положение духа си, като се заобикаля напрежението и вълненията.

27лунен ден е добър за всяка работа, само че е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни отговорности, а да ги отложите.

Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Подходящо е за срещи. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Болестите почнали в този момент не са рискови. В организма има повече насъбрани сили и сила, в сравнение с в другите дни. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф измежду близките.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

10 безоблачен ден – Не приемайте прекомерно съществено живота в днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо е повече за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли.

25-26 септември – Квадратурата на Венера със Сатурн, което може да внесе комплициране на възприятията и неприятно въодушевление, да предизвика спорове. Възможни материални загуби, кражба. Бъдете деликатни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР