Луната преминава във Водолей и е в съвпад с Плутон.

...
Хороскоп за 7 март: Ден за любов за Близнаците, Козирозите ги очаква труден ден

Снимка: Pixabay/GDJ

Коментари Харесай

Хороскоп за 7 март: Ден за любов за Близнаците, Козирозите ги очакват трудности

Луната минава във Водолей и е в съвпад с Плутон. Нека одобряваме измененията към себе си – освен персоналните, а и тези, които се случват в публичния живот. Само посредством приемане ще успеем да продължим напред без загуби. Вижте хороскопа за 7 март за всяка една от зодиите.

Овен
Днес сте прекомерно разсъдливи в постъпките си. Прекарвате деня в разнообразни срещи. Приказките и мислите ви са много революционни.

 

Телец
Следва да мобилизирате цялото си омагьосване и сладкодумство, не с цел да постигнете нещо ново, а с цел да запазите досегашните позиции. Не се отхвърляйте от помощта на близки и другари.

 

Близнаци
Ден за обич и самопризнания. Възможно е през днешния ден да ви се отдаде решаването на проблем, който ви тормози от много време.

 

Рак
Денят е удобен за осъществяване на креативните проекти, за работа обвързвана със земята, строителство и благоустройство. Всяко вложение на средства през днешния ден в разнообразни покупки е сполучливо.

 

Лъв
Денят се характеризира с въздействието на галактическата сила и висшите сили. Смело се захващайте с набелязаната работа. Възможно е през днешния ден да получите прелестно известие.

 

Дева
Денят дава обещание да бъде прекомерно разнороден. Преди всичко са вероятни спорове, които се дължат на неконтролируеми страсти от ваша страна. Това е значително затруднение за решаването на разнообразни проблеми.

 

Везни
Енергията и вярата в себе си ви оказват помощ да свършите доста. Особено доста това се отнася за мъжете от знака, които се занимават с креативен действия.

 

Скорпион
Отношенията ви с близките няма да са на нужното равнище. Заемете се с дотъкмяване на стартирани от вас работи. Не започвайте нова активност през днешния ден.

 

Стрелец
Днес е прелестен ден, в който може да извършите нещо изключително. Звездите ви поучават да се заемете с креативна активност. Може да ви се отдаде да се реализирате.

 

Козирог
Денят дава обещание да бъде сложен. Отсъствието на такт и психически метод може да докара до пререкания с близките.

Водолей
Съзерцателен ден, който може да се окаже сложен. Необходимо ви е усамотяване и концентриране върху персоналните проблеми. Неблагоприятно е да планирате през днешния ден срещи и контакти.

Риби
Днес бъдете доста деликатни – вероятни са внезапни смени на настроението на прочувствена основа. Не надценявайте своите сили и качества, тъй като те не се безкрайни.

 

Източник: horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР