Луната преминава в знака Водолей и подобрява отношенията с приятели,

...
Луната преминава в знака Водолей и подобрява отношенията с приятели,
Коментари Харесай

Може да се появи желание да направите нещо щуро и необичайно

Луната минава в знака Водолей и усъвършенства връзките с другари, трансформира обществения ви живот.

Ще имате предпочитание да извършите нещо щуро и извънредно, а в това време да има позитивен резултат върху цялата общественост. През деня ни чака секстилът на Луната и Юпитер, което е прелестен аспект за събиране на семейство и другари, а е удобен и за романтика. Връзката с приятелите и обществените проблеми ни допират надълбоко. Сега е най-подходящото време да се включим в обществени дела. Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 18:39ч на 7 септември

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина. Това е знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. С тази сила би трябвало да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия.

Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Ден, в който са нужни повече нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Не бъдете пасивни, само че и да се претоварвате не трябва. Трябва да се внимава да не се правят лекомислени неща. Да не се подхващат рисковани действия. Може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно.

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Денят е рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори някоя почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.
Подходящ ден за романтика и фамилиарност, за развлечение и разкрепостяване. Предразсъдъци и свенливост остават на назад във времето и неустоимото предпочитание за секс се разпалва. Обикновено в този лунен ден има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е невероятно. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Следва 12 лунен ден от 18:39ч на 7 септември до 19:16ч на 8 септември

Слънчев календар – 21 безоблачен ден - Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Ден за възобновяване на справедливостта, за битка за истината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР