Луната e знак Овен до 10:17ч на 27 септември. Емоционалното

...
Луната e знак Овен до 10:17ч на 27 септември. Емоционалното
Коментари Харесай

Ден на постигане на вътрешна свобода

Луната e знак Овен до 10:17ч на 27 септември.

Емоционалното напрежение и импулсивност. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Не се претоварвайте физически през този интервал. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Зачестяват главоболията и мигрените. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Трудно се реализира централизация и положителни резултати. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. На доста хора им се желае да решат всичко с един удар и да продължат нататък. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Луната минава на луфт от 13:29ч до 10:17ч на идващия ден. Не предприемайте нищо значимо. Ако не можете да почивате, вършете си нормалната работа. Да не се стартират нови неща.

Хронология на лунните дни:

17-ти лунен ден, стартира от 19:53ч на 25 септември и продължава до 20:20ч на 26 септември.

Денят е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добър и благополучен. Притежава ин сила (женска, пасивна). Това е ден на реализиране на вътрешна независимост, наслада от съществуването, постигане до идеалната обич. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получатn откровения и има опция да познаят същинската обич.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има естетика във всичко.

Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Сега не би трябвало да се живее по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино.

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Ако сте сънували кошмари, значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Сами не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Следва 18-ти лунен ден, стартира от 20:20ч на 26 септември и продължава до 20:49ч на 27 септември.

Днес е 10 безоблачен ден - Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото е допустимо го отложете за друго време. Това е най-хубавият ден за отмора. Натрупвайте сили в умерено релаксиращо положение. Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР