Луната е в знак Водолей от 00:25ч до 12:53ч на

...
Луната е в знак Водолей от 00:25ч до 12:53ч на
Коментари Харесай

Днес се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание

Луната е в символ Водолей от 00:25ч до 12:53ч на 12 септември. В това време на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Душата се нуждае от нещо по- вълнуващо, тъй че е по-лесно да се има вяра в приказки и чудеса.

Интересите са ориентирани към новото, забавното, необикновеното. Луната във Водолей носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Подсъзнателно хората се стремят към независимост, смяна, тъй че участва предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа не се развива добре, мъчно се вземат решения за ежедневните проблеми. Луната в този знак прави хората по- чувствителни и нервни, само че и подготвя към благожелателно отношение. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 11 лунен ден до 18:15ч на 10 септември (от 17:35ч на 9 септември)

Сложен в енергийно отношение ден. Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с сила. В него се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Бъдете внимателни и деликатни във всичко. Желателно е да не пипате стоманени предмети. Подходящо е за начало на недояждане.

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. Всяко здравно вмешателство поради неприятни последствия би трябвало да бъде изключително деликатно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури, като да вземем за пример разчистване на аурата от негативите посредством измиване, натъркване със сол, посредством Рейки, циркулиране към тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване освен физическо, само че и духовно. Можете да четете молебствия, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Ден рисков за взаимоотношенията.Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Секс - Период на висока интензивност. Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Трябва да има секс по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, в случай че подрежете косата си най-малко на милиметър, това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Следва 12 лунен ден от 18:15ч на 10 септември до 18:50ч на 11 септември

24 безоблачен ден - Добре е да се стартира цикъл на недояждане, на лекуване, на изчистване на организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкоз по-леко ще ви става. Може да предприемете също разчистване на дома, ремонт и реституция. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие жестоко и невъзпитано. Избягвайте урните прояви на страсти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР