Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 май.

...
Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 май.
Коментари Харесай

Извършените благотворителни постъпки днес, няколко пъти увеличават благата карма

Луната е в символ Водолей до 09:09ч на 26 май.

Ден за отдих и разформироване, за обич и развлечения. Не би трябвало да се претоварвате и да влизате в спорове. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност, интереса към всичко ново, извънредно. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят вашите ползи. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари.
Уязвими са коленете, долните стави. Не се предлага дълго ходене.

От 15:52ч Луната стартира да се движи на луфт до 09:09ч на 26 май. В този интервал не започвайте нищо значимо.

Доминиращ 21 лунен ден от 01:41ч на 25 май до 02:14ч на 26 май

21-ти лунен ден е мощно енергиен, с галактически нюанс. Добър и удобен ден. Смята се, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.

Енергията на това лунно денонощие може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец.
Време за групово другарство. Не би трябвало да прекарвате дълго време в усамотение. Бъдете по-близко до другари, близки. Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители.
Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не трябва да се нарушават. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите полови връзки.
Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.
Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

Днес е 6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ взаимно. Време за подсилване на връзките сред близки хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Търсете компанията на хора близки на вас по дух. Денят е добър за приемане на посетители, благоприятства любовните връзки и задушевните диалози.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР