Луната e в знак Водолей до 06:43ч на 16 ноември.

...
Луната e в знак Водолей до 06:43ч на 16 ноември.
Коментари Харесай

Денят носи огромна енергия

Луната e в символ Водолей до 06:43ч на 16 ноември.

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към независимост, смяна. Добро време за научна работа, изобретения. Полезно е да се ориентирате към бъдещето, само че е належащо действително да прецените всички шансове и благоприятни условия, да не позволявате въображението да вземе връх. Трябва деликатно да помислите преди да кажете нещо. Душата има потребност от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Собствените дейности, държанието на други хора могат да бъдат много непредвидени и необикновени.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте в този момент да ходите пешком на дълги дистанции.

Хронология на лунните дни:

7 лунен ден, който стартира от 12:15ч на 13 ноември и продължава до12:54ч на 14 ноември.

Денят носи голяма сила, която би трябвало да бъде употребена единствено за съзидание, за реализация на хрумвания и проекти. Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Не отправяйте неприятни такива. Желателно е да се приказва по-малко. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити.

8 лунен ден, който стартира от 12:54ч на 14 ноември и продължава до13:29ч на 15 ноември.

Ден за промяна и възобновление – знак Феникса. Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си на вятъра. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Външно можете да останете пасивни.

Важно е бързо да умеете да решавате проблемите, да не им оставяте време за развиване. Подходящо за потегляне на път, за контакти, за възобновяване на правдивост.

Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Може въображаемо или действително да поискате амнистия от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция.

Полезно е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен преподавател. Гледайте пламъка на запалена свещ и си представяйте по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Време за обновяване, за ликвидиране - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Заболявания почнали в този ден заболяването може да се окажат доста рискови. Често става неточност с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

Даже най-малките разногласия в къщи или в службата би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост на един към различен. Не бива да се злослови в този ден.

Секс - Най-добре е да го избегнете. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Подстригване – Не се предлага.

Сънищата са движимости, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Може да получите отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 29 безоблачен ден – Ден на благите проявления и инициативи. Най-добрият ден за молебствия. Добре е да се посети храм. Ако се четат доста молебствия през днешния ден, то може да установите персонална връзка с небесните сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР