Луната е в знак Везни до 11:55ч на 16 август.

...
Луната е в знак Везни до 11:55ч на 16 август.
Коментари Харесай

Днес се променяме в духовен план

Луната е в символ Везни до 11:55ч на 16 август.

Луната е в символ Везни и носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове. Лесно се реализират контактите и се стига до взаимни отстъпки. Подходящо време да се помирите с тези, с които сте скарани. Сега по-лесно се дава амнистия. През това време хората отдават повече значение на външните правила на възпитание, нормите на етикета и по тази причина са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър миг, а в този момент посветете деня на възстановяване на връзките, договаряния, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е устойчиво.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

5 лунен ден от 11:05ч на 15 август до 12:12ч на 16 август

Символ на деня е Еднорога, което значи честност към правилото, към дълга. Пети лунен ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект. Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме
изначало и без неточности да следваме набелязания път.

Важно! Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите. В този ден всичко ще ви се удава елементарно, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Сега можете да отстоявате своите правила, убеждения и идеали. Направените в този ден заключения нормално са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неподходящите” хора. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче тя може да ви навреди.

Добре е в този ден да пътувате, да си поплачете, да работите с треви и билки, да вършиме настойки. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Не би трябвало да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Противопоказно е месото. Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен, да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстрижка дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – Образите на вашите съновидения носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР