Луната е в знак Везни до 09:32ч на 27 януари.

...
Луната е в знак Везни до 09:32ч на 27 януари.
Коментари Харесай

Днес се откриват широки перспективи за достигане до щастието

Луната е в символ Везни до 09:32ч на 27 януари. От 07:22ч до 09:32ч се движи на луфт, след което минава в мистичния знак Скорпион, където ще остане до 16:34ч на 29 януари.

Лунният интервал в Скорпион се характеризира с цялостна липса на прочувствен баланс, нараснала нервна възбудимост и чести промени в настроението. Преминавайки през този знак, Луната настройва неумишлено към спешни обстановки, пренастройва вътрешните структури на човек. Във всеки случай това е сложен миг, когато се хвърляме в крайности - от скептицизъм до мизантропия. Засилва се интереса към мистичното и тайното. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 22 лунен ден от 23:59ч на 26 януари до 01:07ч на 28 януари.

Символ на деня е Ганеша – богът на мъдростта, по тази причина е ден на висшата небесна мъдрост и за реализиране на нови познания. В този ден пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието. Съгласно християнската традиция в този лунен ден Дева Мария е получила богатствата новина.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребните разногласия и спорове. Всички неприятни действия са обречени на неуспех.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност, само че е удобно, в случай че са ориентирани към съзидание. Желателно е повече да почивате и
да се наслаждавате на живота.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. В този ден делата свързани с щедрост носят фантастични резултати. Важното е да не сте движени от користни цели. Добре е да се предават познания, да се заемете със самообразоване, да четете умни книги, които могат да ви научат на нещо. Бъдете великодушни във връзка с децата – добър ден за образованието им, дайте храна на мозъка им.

Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро.

Подстригване – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката да увеличите килограмите.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада, да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.

Днес е 13 безоблачен ден - Ден, в който се откриват вратите на бъдещето. Подходящ ден за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Подходящо е да се занимавате свъзпитанието на децата, да пътувате, да се занимавате с астрология. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР