Луната e в знак Везни до 08:16ч на 8 юли Луната

...
Луната e в знак Везни до 08:16ч на 8 юли
Луната
Коментари Харесай

Отложете вземането на решенията за по-добър момент

Луната e в символ Везни до 08:16ч на 8 юли

Луната в символ Везни носи атмосфера на покой и естетика. Снижена е вероятността от спорове. Лесно се реализират контактите и се стига до взаимни отстъпки. Хората са по-деликатни и приятни в общуването си. Създавайте хубост към себе си, работете над своята осанка, с цел да наблегнете по-силно вътрешната си хубост. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър миг. Не назначавайте значими срещи изискващи взимане на решения, сключване на контракти, настоятелен срещи, разискване на нови планове. Лунният интервал не разрешава да се реши вярно обстановката и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 14:02ч на 7 юли

Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Денят е подобаващ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате силата си, защото е огромна вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. В този ден е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развиване.

Следва 9 лунен ден от 14:02ч на 7 юли до 15:13ч на 8 юли

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат насилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Слънчев календар – 19 безоблачен ден –  Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР