Луната е в знак Телец от 07:44ч и ще остане

...
Луната е в знак Телец от 07:44ч и ще остане
Коментари Харесай

Денят носи неочаквани открития

Луната е в символ Телец от 07:44ч и ще остане тук до 14:49ч на 2 юни. Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Добре е да се срещате с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Не се предлага хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

27 лунен ден от 04:23ч на 31 май до 04:51ч на 1 юни

Това е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден се задействат мистериите на Нептун и човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Днес добре се съчетават разсъдъкът и интуицията. Интуитивно можете да получите всички секрети познания. 27-ия лунен ден е ден на очаквания и търсения.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Препоръчват се медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. На този ден би трябвало да се отървете от личните илюзии и да осъзнаете отговорността за всяко едно от дейностите си. Денят носи непредвидени открития.

Добър ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици, дори своята първа учителка. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Получавате опция да погледнете по нов метод старите проблеми.

27 лунен ден е добър за всяка работа, само че той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. Не отхвърляйте това, което получавате като предложение през днешния ден. Хубаво е да слушате релаксираща музика, само че да не е мощна. Тя влияе интензивно върху енергийните центрове. Религиозната и класическата музика почиства и отваря чакрите Анахата и Вишудха.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, пиянството, да се пребивавава дълго време в сънено положение. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки - Не се предлага да се купуват нови неща.

Подстрижка - Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Сънищата - Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

Днес е 12 безоблачен ден – Свързан е с Луната. Ден за астрално изчистване и събуждане на живота. В този ден господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Покажете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР