Луната е в знак Телец до 23:59ч на 19 септември.

...
Луната е в знак Телец до 23:59ч на 19 септември.
Коментари Харесай

Време за умиротворение

Луната е в символ Телец до 23:59ч на 19 септември.

Внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен интервал за развиване на по-рано почнали каузи. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Ако в този момент не дадете на струпаната вътрешно сила да излезе посредством съзидателна креативна активност, тя може да се обърне против самите вас и да откри излаз посредством физическа болест или психологично нарушаване.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Продължава 19 лунен ден до 21:50ч на 18 септември (от 21:23ч на 17 септември)

Денят е комплициран и носи компликации. Прекарайте го както нормално прекарвате своите дни, само че бъдете по внимателни и деликатни. Ако още от сутринта се отбраните с молитва, нищо не ви заплашва. Подходящо време за рутинна работа.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти.

Нищо не планирайте, не подписвайте контракти, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с проекти за бъдещето, нови хрумвания и планове или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем.

Денят е добре да се посвети на обсъждане на своите действия и смирение. Ако сте отговорни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за отърваване от горделивост, илюзии, непознато въздействие. Критичен ден за психологично болните.

Пазете парите и документите си, а в публичния превоз е желателно да държите ръцете си върху чантите. Увеличава се заплахата от контузии. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка. Пазете се от инсекти и най-вече от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции.

Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни.

Това, през което преминете в този ден, може да е прецизен индикатор на вашите същински ви връзки и инспекция за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да желаете да обидите колегата си и да влезете в разногласия. В никакъв случай не предприемайте изясняване на връзките си. Не единствено, че няма да се разберете, само че още повече може да ги задълбочите.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден да не се практикува никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот.

Следва 20 лунен ден от 21:50ч на 18 септември 22:21ч на 19 септември

2 безоблачен ден – Добре е да се купуват нови облекла, защото денят символизира промяната на остарялата обвивка с нова. Ако на излизане от къщи ви духа непряк вятър или листо от дърво падне на главата ви, това е знак за небесна отбрана. Намиране на железни предмети или монети през днешния ден не е добър знак. По-добре не ги вземайте. Ако чуете да ви посочват по име, незабавно си намислете предпочитание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР