Луната е в знак Телец до 11:03 ч. От 08:58ч

...
Луната е в знак Телец до 11:03 ч. От 08:58ч
Коментари Харесай

Ден, в който всяка несправедливост бива наказвана

Луната е в символ Телец до 11:03 ч.

От 08:58ч до 11:03 ч Луната се движи на луфт и не се предлага нищо значимо да предприемате.

След това Луната минава в символ Близнаци. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни и по-общителни.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Днес ви е належащо доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Доминиращ е 22-ти лунен ден, който стартира от 23:20 ч на 1 септември и продължава до 23:58 ч на 2 септември.

Ден на висшата небесна мъдрост. Днес по лунният календар е ден на индийският господ Ганеша, който защищава от рискове, носи благополучие и шанс. Ако съпоставяме атмосферата на лунния ден с човешкия характер, то за 22-ри лунен ден може да се каже, че е муден. Преминава под знака на индиферентната убеденост в своите сили. Силата е в спокойствието, а не в експанзията. Могат да ви се появят нови истински хрумвания. Всяко занимание през днешния ден би трябвало да бъде обвързвано с процеса на знание.

Даденият интервал нормално минава без ексцесии, само че не е изцяло изключено да зародят и непредсказуеми обстановки. Да се работи доста през този лунен ден не се предлага. Добре е да се посветите на дома и домашната работа. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота.

Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Пазете си нервите и здравето. Не се предлага да се претоварвате физически и прочувствено. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.

Следва 23-ти лунен ден, който стартира от 23:58 ч на 2 септември и продължава до 00:43 ч на 4 септември.

Днес е 16 безоблачен ден – Днес всевиждащото Божие око деликатно следи света и всеки човек. Ден за правдивост. Всяко нейно нарушение бива наказвано. Необходимо е да бъдете почтени и вежливи. Добре е да се направи изцяло разчистване на къщата, да прередите дрешника си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР