Луната е в знак Телец до 08:12ч на 23 юли Избягвайте

...
Луната е в знак Телец до 08:12ч на 23 юли
Избягвайте
Коментари Харесай

Кармичен ден, свързан с разрушение на старото, трансформация и промени

Луната е в символ Телец до 08:12ч на 23 юли

Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж. За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се предлага хирургични намеси на тези места. Това не важи за незабавните случаи. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е неотложно.

Лунен календар: 23 лунен ден от 01:17ч на 22 юли до 01:43ч на 23 юли

Този лунен ден е кармичен. Свързан е с опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Енергията на деня е тежка и тъмна, по едно и също време с това доста мощна. Провокира човек към експанзия и принуждение, когато му се желае всичко да унищожава. Препоръчва се силата да се насочва към мирни цели. Пазете се да не се поддавате на усеща като гнева и злобата. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в спорове, да се товарите с непознатите проблеми.

Не е уместно за нови каузи, само че по тази причина пък може да завършвате всичко стартирано. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение.  Добре е да разчистите задълженията си. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки.

Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза, да може да приключи започнатите си каузи, да оправи старите си неточности, които не би трябвало да се придвижват в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, само че потока на силата е извънредно неустойчив. До самия лимит е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, защото държанието им ще бъде непредсказуемо. Може да ви се коства, че хората като че ли сами предизвикат и търсят кавги, разногласия, разправии.  Тъй като на огромна част от хората, енергийната конструкция не е приведена в естетика, поражда резултат на претоварване и мъчно ще могат да се оправят с мощното енергийно поле предавано от Луната.

Отношенията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Не се учудвайте, в случай че не бъдете разбрани вярно.

Препоръчва се вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността. Добре ще се отрази еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Градинска работа – извънредно неподходящо е за работа с растения.

Слънчев календар – 4 безоблачен ден – Старайте се да разрешавате всяка заплетена обстановка, само че го правете без непотребни пристрастености и страсти, в границите на допустимото и разрешеното. Препоръчват се занимания с физически практики. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР