Луната е в знак Телец до 07:04ч на 6 октомври

...
Луната е в знак Телец до 07:04ч на 6 октомври
Коментари Харесай

Време за любов, радост и веселие

Луната е в символ Телец до 07:04ч на 6 октомври

Когато Луната е в символ Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Дните на Телец са положителни за любовни каузи. Жените са изключително чаровни. Добро време за екскурзии навън или за дребни празници. Благоприятен интервал за основаване на мощни връзки.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Луна в Телец - Земният детайл е деен. Телец внася вещественост в пространството и тези дни са положителни за извършване на всяка напрегната работа към къщата. Всяка тежка еднообразна физическа работа ще бъде приключена с триумф. Това е съвършен миг да започнете ремонт. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията. Обогатете почвата на растенията със слаба коренова система с тор.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими.

Продължава 17 лунен ден до 20:29ч на 4 октомври (от 20:06ч на 3 октомври)

Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето и би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата и обичаните хора. Един от най-хубавите и занимателни дни. Денят е цялостен с позитивна сила.

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии. Време за наслада и забавление. По личното си въодушевление и положение можете да определите вярно ли сте избрали своя път. Ако сте в приповдигнато въодушевление, жизнен дух, значи сте здрави както физически, по този начин и душевен. А в случай че усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Енергията е нужно да се направлява в креативното русло. Нужно е да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не се стремете да живеете по проект, тъй като всичко може да се получи назад на това, което сте възнамерявали.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено.

Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне пристрастеността, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

Подстрижката ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:29ч на 4 октомври до 20:56ч на 5 октомври

18 безоблачен ден – Ден на благодарността и милостта. Днес настроението би трябвало да бъде празнично и радостно, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР