Луната е в знак Стрелец от 03:25ч до 06:45ч на30

...
Луната е в знак Стрелец от 03:25ч до 06:45ч на30
Коментари Харесай

Да се използва разумно прилива на енергийни сили в този ден

Луната е в символ Стрелец от 03:25ч до 06:45ч на30 юли

Този интервал е цялостен с оптимизъм. Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни. Социалния и публичния живот се засилват. Ограниченията се понасят мъчно. Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се появи увлечение към хубавия живот. Тези дни са доста подобаващи за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път. 

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:06ч

Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с доста сила. Управлявайте и използвайте рационално прилива на енергийни сили, с цел да не си навредите. Ден, в който са нужни нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Всичко стартирано в този ден, би трябвало безусловно да се докара до дъно. Не би трябвало да се претоварвате.

Пренасочете силата си към градивни на практика действия. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Да не се подхващат рисковани действия. Трябва да се внимава да не се  правят лекомислени неща. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера. 

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Полезно е да се върви на дълги дистанции. 

Този лунен ден се смята за ден на помилван на греховете и увеличение на доблестта. Енергията деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, се усилва енергийно неведнъж и се връща при нас след несъмнено време. Затова би трябвало да се отнасяме с изключително внимание към всичко. Препоръчва се усилване на духовната активност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Следва 12 лунен ден от 17:06ч на 28 юли до 18:19ч на 29 юли

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Денят е основан единствено за вътрешна духовна работа. 

Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание. 

Добре е телесните удоволствия да минат на назад във времето. Ако въпреки всичко предприемете фамилиарност, то сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, едвам има повече обич, деликатност, добрина и схващане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР